Diskriminerad svensk

Regeringen diskriminerar svenskar!

Diskriminerad svensk

Svensk media och vår ”demokratiska” regering och riksdag är djup oroad över att i Sannfinnländarna i ett demokratiskt val blivit inröstad i Finlands regering. Expressen skriver:

”Det finns anledning att vara oroad över nationalpopulisternas stora framgångar i de finländska valen”, skrev han på Twitter i söndags kväll.

Det går tydligen utmärkt för Carl Bildt och hans parti Moderaterna att få ställa upp i ett demokratiskt val, bilda regering med folkets stöd. Men när andra partier med andra åsikter som känns obekväma för regeringen. Då är demokrati inte ok?

Är det så här man beter sig i ett demokratiskt Norden och Sverige? Hur många i Sverige stödjer inte Hamas som vann ett ”demokratiskt val” Men när Sverigedemokraterna och Sannfinnländarna kom in i riksdagen respektive regering då är demokrati så hemskt?

”Från svensk utgångspunkt finns anledning till oro inte minst över de tongångar mot det svenska minoritetsspråket som hörts från partiets (Sannfinnländarnas) sida.

Detta är ren hyckleri från Carl Bildt som ljuger! För här hemma i Sverige ska ju svenskarna bli just minoriet! Läs AFFE’s statistik om det här! Carl Bildt, ska svenskar bli minoritet i Sverige? Ja eller nej?

Varför är Sverige Europas 3 största asylland enligt Migrationsverket? Varför fick 91.458 PUT i Sverige år 2010 enligt Migrationsverket?

2 svar till “Diskriminerad svensk

 1. Svante Persson april 19, 2011 kl. 12:08 f m

  18 kronor i timmen är bra för en fillipinsk arbetere – det är bättre än sitt hemland varav det ger bra klirr i kassan…de fr nog skrota kondomerna och katolska kyrkan om de vill ha högre lön…det föds 1-2 miljoner barn rakt in i slummer varje år på grund av kyrklighet…kanske för att kompensera för Islam.

  • diskriminerades april 19, 2011 kl. 5:18 f m

   Det må vara bra lön för en filippinsk arbete, men det blir lönedumpning som ingen svensk kan matcha. Och det är det som är meningen! Dumpa svenska ingångslöner med nya invandrare som dumpar lönerna.

   I andra yrken blir det ett arbetstillfälle som kunde gått till en arbetslös svensk. Lögnen om kompetens är att arbetsgivaren ska avgöra kompetensen. Men då ska arbetsgivaren inte få 2 års löner gratis med en ny invandrare som en arbetslös svensk betalar! Det är det regeringen och riksdagen ljuger om! 2 års gratis arbetskraft som svenskar betalar! Det är fel!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: